PDA

View Full Version : Flac cue support



DICTATOR78
May 4th, 2016, 04:50 PM
Please!!!

telecastic
May 8th, 2016, 03:54 AM
I would like to have "Cue Sheet" and "Embedded Cue Sheet" support in F2KM.

anbo
May 10th, 2016, 09:06 AM
I would like to have Embedded Cue Sheet support like in foobar2000 for Windows. Thanks for the great player :)

DICTATOR78
June 7th, 2016, 07:33 AM
when?

phool
June 12th, 2016, 01:36 PM
I would like to have "Cue Sheet" and "Embedded Cue Sheet" support in F2KM.

This!

DICTATOR78
October 12th, 2016, 08:45 PM
up

davidsunsbk
December 1st, 2016, 07:17 PM
same!

anbo
December 2nd, 2016, 02:19 AM
Please :)

Reiley Yang
January 3rd, 2017, 03:01 PM
Same!

PeterMac
January 9th, 2017, 07:15 AM
Please add foobar2000 mobile player to remote other foobar2000 with reading/see CUE+FLAC/APE support.

wadachi
January 24th, 2017, 04:03 AM
:eek: i think the Embedded Cue Sheet is already support in Foobar mobile? i can play the multi-track file well like in desktop version

JJR70
April 23rd, 2017, 08:00 PM
Forgive me for not knowing what F2KM stands for, but if it's related to the Android foobar2000, please count my vote! I don't mess with embedded cue sheets but have a ton of cue/flac files; any CDs where the tracks overlap (live concerts, Pink Floyd The Wall, etc.). The ability to play the cue files in my Android foobar2000 the same way I can play them in foobar2000 on my PC would be heaven. I'd pay for it.

alekzander
April 24th, 2017, 03:08 AM
"I would like to have "Cue Sheet" and "Embedded Cue Sheet" support in F2KM" - same opinion

Huba
May 7th, 2017, 09:45 PM
3000+ Views and supports.

LittleNemo
June 13th, 2017, 01:45 PM
if it allows cue sheets it definitely needs to be a toggle to enable and disable cue sheet reading.

heller
December 30th, 2017, 10:15 PM
please!

emuzaman
June 20th, 2018, 10:19 AM
Same boat ... too late, itís mid 2018!

cerbaire
July 4th, 2018, 12:39 PM
I don't know when this functionality has been released but it works for me.

emuzaman
July 8th, 2018, 05:53 PM
I don't know when this functionality has been released but it works for me.

Which OS you are using?