PDA

View Full Version : Issue with .mka playback



RonOliver
July 1st, 2016, 04:30 PM
Hi there!

First, thank you for bringing foobar2000 to Android.

It's probably been brought up in this forum already, but there seems to be some problems with playing .mka files with .cue. I use these containers for gapless playback and it works perfectly on my computer, but on the Android app, most tracks/cue entries disappear. Only a few cue entries are available. Am I doing something wrong?

Thanks again!

rapchee
July 16th, 2016, 08:15 AM
please give some examples, or even better: cue samples, screenshots, this is too vague

RonOliver
July 16th, 2016, 05:39 PM
Yes, you're right. Sorry.

104

For example, this mka file has 41 tracks, but only two are displayed. I'm starting to think this is happening because I'm not numbering tracks as 01., 02., 03., etc. The tracks that are not numbered are therefore not displayed. However, the tracks are displayed on Foobar2000 for Windows, no matter if they are numbered or not.