Results 1 to 9 of 9

Thread: The media library cannot scan files, in progress......

  1. #1

    The media library cannot scan files, in progress......


  2. #2

    Re: The media library cannot scan files, in progress......

    And can not complete scanning of the media library, can only be scanned out of a part.

  3. #3

    [Android] problem scanning media

    Having similar issue:
    Screenshot_20170508-200942.jpg

    Do not know why.
    I believe it scanned once before.

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    429

    Re: [Android] problem scanning media

    It seems the new version - 1.0.67 - is having trouble reading SD card content on some devices.

    It would be most helpful if you could tell me what exact device model you use.

    In meanwhile, you can revert to an older version until this has been fixed-
    https://foobar2000.org/android-old-versions/

  5. #5

    Re: [Android] problem scanning media

    Aosp 7.1.2 on sony z3 compact.

  6. #6

    Re: [Android] problem scanning media

    Samsung Galaxy Grand Prime VUE SM-G531M

  7. #7

    Re: [Android] problem scanning media

    Versions 1.0.71
    Scans fine now,
    Thank you

  8. #8
    Administrator
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    429

    Re: [Android] problem scanning media

    New beta changes the situation a bit, it would be awesome if you guys could test this with newly posted 1.0.74 and report.

    Everybody who posted in this thread should have beta privileges now. If your email address used to register with the forum is different than your Google Play account name, please send me the correct email address to add to the tester list.
    To opt in to receive beta versions, go here- http://foobar2000.org/test-android

    Exact steps:
    • Make sure that "use old folder picker" is *OFF*, so the modern picker is used.
    • Remove your library folders.
    • Add them back.
    • See if they're indexed or not.


    Thanks.

  9. #9

    Re: [Android] problem scanning media

    Quote Originally Posted by Peter View Post
    New beta changes the situation a bit, it would be awesome if you guys could test this with newly posted 1.0.74 and report.

    Everybody who posted in this thread should have beta privileges now. If your email address used to register with the forum is different than your Google Play account name, please send me the correct email address to add to the tester list.
    To opt in to receive beta versions, go here- http://foobar2000.org/test-android

    Exact steps:
    • Make sure that "use old folder picker" is *OFF*, so the modern picker is used.
    • Remove your library folders.
    • Add them back.
    • See if they're indexed or not.


    Thanks.
    Can anyone confirm if the new beta fixed the issue? Having the same problem myself, would be nice to know if a fix is around the corner.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •